Klus- en adviesbureau Ideefiks is een vertrouwd adres voor al uw klussen in en rond het huis. Het bedrijf, dat door Peter Boerema sinds januari 2002 wordt gerund, is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming. Zijn concept is: ”alles is mogelijk en anders moeten we er voor zorgen dat het mogelijk wordt!”

Peter Boerema, eigenaar van klus- en adviesbureau Ideefiks Marknesse

Deskundig
Er is ondertussen veel kennis en ervaring opgedaan en Ideefiks staat voor degelijk vakmanschap. Met goede apparatuur en materialen kan uw klus op nette, vlotte en vakkundige manier tot een prachtig resultaat groeien. Een paar handige handen en een heldere, nuchtere blik kunnen uw probleem gemakkelijk naar een zeer aanvaardbare oplossing brengen.

Meedenken
Naast het praktiserende gedeelte is Ideefiks ook een bedrijf dat u graag bijstaat in het bedenken van praktische oplossingen: soms is een oplossing gemakkelijker of dichterbij dan u zelf denkt. Ideefiks denkt met u mee. U wilt natuurlijk het beste resultaat: als u dat wenst kan Ideefiks u een totaaloplossing aanbieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Ideefiks streeft er naar om alle werkzaamheden tot volle tevredenheid uit te voeren.

Werkzaamheden
Het werkterrein waarop Ideefiks zich begeeft is heel divers. Zo staat het garant voor goed installatiewerk in de keuken of badkamer, het aanleggen of verleggen van gasleiding, elektra en waterwerken, voor afvoer en rioolwerkzaamheden. Daarnaast kan Ideefiks kleine verbouwingen zelf realiseren.
Een greep uit de overige werkzaamheden: een badkamer opknappen, een tegelvloer leggen, staande toiletten vervangen voor hangende, een kast op maat maken, deuren afhangen, sloten vervangen, boekenplanken ophangen, stopcontacten verplaatsen, een straatje leggen, antieke meubels restaureren, een schutting plaatsen, een carport vervangen, een schuurtje bouwen, boeiboorden vervangen, kozijnen opknappen, tegelwerk in de badkamer, een schuurtje isoleren. Alles is mogelijk in samenspraak met u. Kijk voor voorbeelden bij projecten.

Van Ideefiks mag u deskundigheid verwachten. En daarnaast: service, kwaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel!

Waar?
Klus- en adviesbureau Ideefiks is gevestigd in Marknesse, maar heeft een breed werkgebied: van Vollenhove tot Nagele, van Swifterbant naar Lemmer, Blokzijl, Emmeloord en de groendorpen.
Ideefiks rekent géén voorrijkosten binnen een straal van 25 kilometer.